1 nov 2007, 17:06

Подкожно 

  Poesía » De amor
924 0 16

Под кожата ми без усилие се вмъкна,

венозно се насочи към леда,

под който всеки светъл лъч помръква,

вестител на фалшива светлина.

 

Но ти се вряза като огнена комета

в самотните ми ледени покои,

импулс подаде на сърцето

и станах твой и стана моя.

© Калоян Кънев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??