Жадуваш ли – вода от извора пийни
Бленуваш ли – с мечтите си очите затвори
Ревнуваш ли – в душата мракa пускаш ти
Целуваш ли – с сърцето друго докосни
Обичаш ли – устни слети във едно
Завиждаш ли – омразен ставаш ти
Откликваш ли – съзнание на воля ще лети
Намразваш ли – омразата ти семе ще роди
Докосваш ли – в сърцето болка приеми
Боли ли те – устните в усмивка разтегли
Щастлив ли си – в миг зли мисли прогони
Изгонваш ли – нещастник ще останеш ти
Приятелство – две стиснати ръце
Ръцете ти – израза на твоето сърце
© Ноел Todos los derechos reservados
Прекрасна идея и страхотно изпълнение.
Много ми хареса. С много обич за теб.