8.12.2007 г., 13:38 ч.

Подредено... 

  Поезия » Друга
715 0 9

 

Жадуваш ли        –    вода от извора пийни
Бленуваш ли       –    с мечтите си  очите затвори
Ревнуваш ли       –    в душата мрак
a  пускаш ти
Целуваш ли         –    с сърцето  друго докосни
Обичаш ли           –    устни слети във едно
Завиждаш ли     –   омразен ставаш ти
Откликваш ли    –   съзнание на воля ще лети
Намразваш ли   –   омразата ти семе ще роди
Докосваш ли  
       в сърцето болка приеми
Боли ли те            –    устните в усмивка разтегли
Щастлив ли си  –    в миг зли мисли прогони
Изгонваш ли      –    нещастник ще останеш ти
Приятелство     –    две стиснати ръце
Ръцете ти            –    израза на твоето сърце

© Ноел Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??