25 nov 2008, 11:22

Поет 

  Poesía » Filosófica
1051 0 21

Орисан, броди по земята

като мистичен влюбен вятър.

В гръдта му ярко слънце грее,

в очите сини птици пеят...

Понесъл бури, звездопади,

познал и болка, и наслада,

даряващ мир и обич свята -

орисан, броди в небесата...

© Вилдан Сефер Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??