25.11.2008 г., 11:22 ч.

Поет 

  Поезия » Философска
1052 0 21

Орисан, броди по земята

като мистичен влюбен вятър.

В гръдта му ярко слънце грее,

в очите сини птици пеят...

Понесъл бури, звездопади,

познал и болка, и наслада,

даряващ мир и обич свята -

орисан, броди в небесата...

© Вилдан Сефер Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??