Орисан, броди по земята
като мистичен влюбен вятър.
В гръдта му ярко слънце грее,
в очите сини птици пеят...
Понесъл бури, звездопади,
познал и болка, и наслада,
даряващ мир и обич свята -
орисан, броди в небесата...
© Вилдан Сефер All rights reserved.