Поетите са, като ято -
готови винаги за полет,
следващ силата на сетивата!
С любов - гореща, като лято,
раждаща живота, като пролет -
жажда утоляват, на душата!
Поели пътя неизследван,
те реят се над всяка празнота,
пренасят в дар - дъхът последен,
в изпълнена с магия, широта!
Откриват красоти незнайни,
а скътали под всякое крило -
надежди носят, те, омайни!
В наследство - стихове, с едно перо!
© Pepi Petrova Todos los derechos reservados