11 may 2018, 11:17

Поетът спи,не го будете..... 

  Poesía » Otra
430 13 25

Да, тъпа съм. Не се научих,
да нося маска, гьонен лик,
и на душа съвсем не случих,
а падна ми се игленик.

Дори да имам втора кожа,
под нея пак ще ме боли.
Онази за гърба и ножа,
обезценена е. Нали?
 
Е,
хайде, сметката пишете.
До тук с безплатния обяд.
Поетът спи, не го будете.
Mечтите му ще ви платят.

© Надежда Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??