22 oct 2008, 19:19

Поглед назад 

  Poesía
713 1 1

Поглеждам днес към теб
и още виждам момчето,
което някога, някъде преди
беше влюбено в мен.

И днес в този ден
питам се защо
или по-скоро
какво отне те
в онзи миг от мен.

Стоя само на метри от теб,
но сякаш цяла бездна
простряла се е там
между мен и теб.

Стоим, мълчим.
Гледаме се
с погледи смутени,
дори нелепи.
Стоим, мълчим.

За какво е всичко?
Ако нямам любовта ти
искам приятелството ти.
Спокойно,
не искам сърцето ти.

© Ели Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Май винаги ще го има това напрежение...но аз си те бичкам
Propuestas
: ??:??