10 nov 2017, 0:41

Погледа ти ме усмихва... 

  Poesía » De amor, Filosófica, Verso libre
400 0 5

Погледа ти ме усмихва...

 

Понякога когато си помисля,

че съм спряла вече да дишам...-

прегръщаш ме с диханието си...

и виждам цветовете на живота...

 

И когато съм дълбоко заспала...

само с усмивка, толкова нежно

погалваш тъй събуждането ми...

че пеперудата излита от пашкула...

 

А когато се намирам в лабиринта...

изгубена, скитаща в ослепялата агония...

като славей запяваш нашата песен

и като феникс в огъня и се откривам...

 

Понякога си мислех, че няма да съм

щастлива, ако не имам цялата вселена,

но сега знам толкова много съм грешала...-

стига ми само в ръцете ти да я прегърна...

 

Само поглеждайки те стига да обичам...

Само в твоят смях страхът агонизира...

Само в погледа ти чувствам всичко...

когато с усмивка ме целунеш по очите...

 

 

 

 
 
 

 

© Лили Вълчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??