1 sept 2019, 1:11

Погнуса 

  Poesía
425 1 1

Събирам разбити моменти,

попивам изтекли мечти.

Отвън е живот с комплименти,

отвътре - дебели лъжи.

Изгнилият корен не стига.

Безплодно дървото кърви.

Годината пак изнасилва

месеци, раждащи дни.

И вдишвам от твоята болка,

поемам ги - жлъчни стрели.

Но как да издишам с погнуса

радост и щастие - кажи...

© Константин Дренски Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??