1 сент. 2019 г., 01:11

Погнуса 

  Поэзия
495 1 1

Събирам разбити моменти,

попивам изтекли мечти.

Отвън е живот с комплименти,

отвътре - дебели лъжи.

Изгнилият корен не стига.

Безплодно дървото кърви.

Годината пак изнасилва

месеци, раждащи дни.

И вдишвам от твоята болка,

поемам ги - жлъчни стрели.

Но как да издишам с погнуса

радост и щастие - кажи...

© Константин Дренски Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??