12 dic 2008, 23:58

Поисках 

  Poesía » De amor
1973 0 8
На М.

Поисках да съм Коледа в очите ти,
като нея да ме срещаш с нетърпение,
твоите мечти да сбъдвам,
без да търся от съдбата разрешение.
Като води от пролетните ручеи
да те обливам трепетно с ласки.
С теб не ме интересуват
околните с любимите им маски.

Поисках да съм Коледа в сърцето ти –
често неразбрана, но обичана.
Отдавна за несгоди в мечтите ни
тя за лек е предпочитана.
Накрая пожелах в шейна
двама да преминем под дъгата,
за да си спомням твоя смях,
когато се разделям със земята.

Аз поисках само...

© Вили Тодоров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??