Да бъдеш уморена, значи, че си лоша,
щом искаш света да млъкне покрай теб...
Ръка протягаш - викове отсреща,
подай ми я, но дръж я надалеч...
Аз знам, че станах егоистка
в деня, във който си поисках тишина
и да избягам, и на никой да не липсвам...
Да начертая пътя си напред сама...
© Надежда Кръстева Todos los derechos reservados