Apr 25, 2013, 5:57 PM

Поисках си 

  Poetry » Other
614 0 1

 

Да бъдеш уморена, значи, че си лоша,

щом искаш света да млъкне покрай теб...

Ръка протягаш - викове отсреща,

подай ми я, но дръж я надалеч...

Аз знам, че станах егоистка

в деня, във който си поисках тишина

и да избягам, и на никой да не липсвам...

Да начертая пътя си напред сама...

© Надежда Кръстева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??