25 апр. 2013 г., 17:57

Поисках си 

  Поэзия » Другая
527 0 1

 

Да бъдеш уморена, значи, че си лоша,

щом искаш света да млъкне покрай теб...

Ръка протягаш - викове отсреща,

подай ми я, но дръж я надалеч...

Аз знам, че станах егоистка

в деня, във който си поисках тишина

и да избягам, и на никой да не липсвам...

Да начертая пътя си напред сама...

© Надежда Кръстева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??