Поисках да те срещна
и наистина те видях.
Усетих го още в самото начало,
усетих тръпка от погледа ти.
Поисках да бъда с теб
и ще бъда, защото
ти си силата, от която се нуждая.
Ти ме караш да се чувствам желана и обичана.
Дадох всичко от себе си,
съблякох душата си.
И да те няма, ти си в сърцето ми.
И винаги ще бъдеш с мен,
защото няма да имаш сили да си тръгнеш,
защото ме обичаш,
защото те обичам!
© Ива Todos los derechos reservados