5 дек. 2007 г., 12:06

Поисках те 

  Поэзия » Любовная
845 0 4

Поисках да те срещна

и наистина те видях.

Усетих го още в самото начало,

усетих тръпка от погледа ти.

Поисках да бъда с теб

и ще бъда, защото

ти си силата, от която се нуждая.

Ти ме караш да се чувствам желана и обичана.

Дадох всичко от себе си,

съблякох душата си.

И да те няма, ти си в сърцето ми.

И винаги ще бъдеш с мен,

защото няма да имаш сили да си тръгнеш,

защото ме обичаш,

защото те обичам!

© Ива Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??