Село Воден днес гори,
каква ирония, нали?
Хора, животни, бягат,
някак да се спасяват.
Но огънят ги обгражда,
измъчва ги адска жажда.
А даже покривът им гори.
И сърце и душа ги боли.
Спасение от нийде няма.
Нито от Бог, ни от държава...
Страшен е огненият ад,
повече от мор и от глад.
Но по-страшно и от пожара
е безхаберна България...
Бездушието на политици,
продали се срещу парици.
Ей, бедни, бедни народе,
с СМС-и и дарения
пак ще спасяваш брата
от пожар и наводнения.
А господата-другари политиците
на Малдивите ще ни харчат париците!
Село Воден днес гори,
каква ирония, нали...
И дано помози Бог
на целия ни народ!
© Людмила Данова Todos los derechos reservados
Мозъкът е хардуера. Софтуера може да съществува отделно от хардуера. Отделянето става при физическата смърт на човека.
По-достъпно за разбиране не се сещам как да го кажа.