Треперя...
Причиняваш ми желания...
Такива, за които се говори
късно през нощта.
Затаени някъде...
Тиха стая, полумрак...
Доловими в нищото стенания.
Силуети - очертания,
преплетени дихания...
Лумнали пожари,
страните ми поруменяха...
Смутено, шепнешком...
Поверих ти ги...
Изкусително шлифоваш...
Трескаво отпих покоя...
Треперя... щом съм твоя!
14. Ноември 2019г.
© Екатерина Глухова Todos los derechos reservados