15.11.2019 г., 9:44 ч.

Пожари 

  Поезия » Любовна, Еротична, Друга
1891 4 7

Треперя... 

Причиняваш ми желания...
Такива, за които се говори
късно през нощта.
Затаени някъде...
Тиха стая, полумрак...

Доловими в нищото стенания.
Силуети - очертания, 
преплетени дихания... 
Лумнали пожари, 
страните ми поруменяха... 

Смутено, шепнешком... 
Поверих ти ги... 
Изкусително шлифоваш... 
Трескаво отпих покоя... 

Треперя... щом съм твоя! 


14. Ноември 2019г.
 

© Екатерина Глухова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??