29 may 2008, 0:03

Пожелах си дом 

  Poesía
626 0 8

Изолации, дебели стени,

високи огради, тежки врати.

Души, оковани в железобетон

и за по-тихо - ПВЦ дограми!

А как ми се иска

да тичам в тревата

и покрив да бъде небето

                               отгоре,

звездите от ниското да ми

                               говорят

и дом да ми бъде

                               просторът!

© Екатерина Спасова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??