29 мая 2008 г., 00:03

Пожелах си дом 

  Поэзия
598 0 8

Изолации, дебели стени,

високи огради, тежки врати.

Души, оковани в железобетон

и за по-тихо - ПВЦ дограми!

А как ми се иска

да тичам в тревата

и покрив да бъде небето

                               отгоре,

звездите от ниското да ми

                               говорят

и дом да ми бъде

                               просторът!

© Екатерина Спасова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??