3 nov 2010, 11:02

Пожелай... 

  Poesía » De amor
1037 0 6
 Докосвай докосването, още непораснало...
 Предвкусвай усещането, още неизригнало...
 Издишай въздишката, още неизтръгната...
 Усмихвай душата ми, още неопитомената...
 Целувай целувката, още невдишана...
 Поискай дъха ми, още неродения...
 Вземи ме цяла, още непожалена...
 Защото аз го правя!

© Оксана Молер Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??