3 нояб. 2010 г., 11:02

Пожелай... 

  Поэзия » Любовная
1035 0 6
 Докосвай докосването, още непораснало...
 Предвкусвай усещането, още неизригнало...
 Издишай въздишката, още неизтръгната...
 Усмихвай душата ми, още неопитомената...
 Целувай целувката, още невдишана...
 Поискай дъха ми, още неродения...
 Вземи ме цяла, още непожалена...
 Защото аз го правя!

© Оксана Молер Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??