Nov 3, 2010, 11:02 AM

Пожелай... 

  Poetry » Love
1036 0 6
 Докосвай докосването, още непораснало...
 Предвкусвай усещането, още неизригнало...
 Издишай въздишката, още неизтръгната...
 Усмихвай душата ми, още неопитомената...
 Целувай целувката, още невдишана...
 Поискай дъха ми, още неродения...
 Вземи ме цяла, още непожалена...
 Защото аз го правя!

© Оксана Молер All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??