Пожелавам ти здраве и разум
в тези трудни и тягостни дни,
нека Бог твоят път да опази,
над семейство и дом, Той да бди!
Пожелавам ти смелост и вяра –
безусловно да бъдем добри.
Пожелавам ти обич без мяра,
върху нея светът се гради!
© Руми Todos los derechos reservados