П О К Л О Н П Р Е Д В Е Ч Н А Т А Щ А Ф Е Т А
Потомките на Гигова и Шишманова,
преминали през ръката желязна на Нешка,
твърдо щафетата си предават
и напред уверено продължават без грешка...
Залата,цяла настръхва...
Атмосферата,да я режеш със нож,
килимът влюбено под нозете им тръпне,
пленен от нежния порив на красивата мощ.
Тържествено,гордо химнът звучи
в чест на Майка България,
най-високо,нашето знаме трепти,
блести върху гърдите ви златото на медалите...
Дълбок поклон пред целия ни отбор
от талантливи,златни лъвици...
Пред целия свят,вие отново сте номер едно
Красиви и Нежни,Български,Мъжки Момичета!!!
25
.08.2023г.гр.Свищов
© Красимир Кръстев Todos los derechos reservados