27.08.2023 г., 7:33 ч.

Поклон пред вечната щафета 

  Поезия » Свободен стих
158 0 0

 

П О К Л О Н П Р Е Д В Е Ч Н А Т А Щ А Ф Е Т А

 

Потомките на Гигова и Шишманова,

преминали през ръката желязна на Нешка,

твърдо щафетата си предават

и напред уверено продължават без грешка...

 

Залата,цяла настръхва...

Атмосферата,да я режеш със нож,

килимът влюбено под нозете им тръпне,

пленен от нежния порив на красивата мощ.

 

Тържествено,гордо химнът звучи  

в чест на Майка България,

най-високо,нашето знаме трепти,

блести върху гърдите ви златото на медалите...

 

Дълбок поклон пред целия ни отбор

от талантливи,златни лъвици...

Пред целия свят,вие отново сте номер едно

Красиви и Нежни,Български,Мъжки Момичета!!! 

 

25

.08.2023г.гр.Свищов

© Красимир Кръстев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??