Когато рухнат и последните стени
и вятърът в душата влезе,
прогонва всички добрини
и в мрак умъа погребва.
Когато рухнат твоите мечти
и в мрака търсиш светлината,
не се губи, човек бъди
и запази в сърцето топлината.
Изгаря те това, което човек
те прави... не дава ти покой
и ден и нощ, дали от лудост
се тормозиш?
Или си от добрината обладан!?
© Ангел Todos los derechos reservados