Есенно ми е.
Мъгливо, тихо и спокойно.
Потапям се във вино и
във плодов аромат.
Ухае ми на грозде, ябълки и нежност,
уют, мечти и погледа на котарак.
Дойде мечтаното уединение,
светът заспа и умълчан
ще спи додето завърти се времето
и донесе игриво пролет в длан.
© Diamonique Todos los derechos reservados