22.09.2021 г., 17:38 ч.

Покой 

  Поезия » Друга
263 1 1

Есенно ми е.

Мъгливо, тихо и спокойно.

Потапям се във вино и 

във плодов аромат.

Ухае ми на грозде, ябълки и нежност,

уют, мечти и погледа на котарак.

Дойде мечтаното уединение,

светът заспа и умълчан

ще спи додето завърти се времето

и донесе игриво пролет в длан.

© Diamonique Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Разкоооооош! Благодаря!
Предложения
: ??:??