6 nov 2020, 6:50

Полет 

  Poesía
501 1 4

Бавно затвори очи,

потопи се в тишината,

във душата надникни

и се вслушай във словата.

Чуй какво говорят те

водопадно наредени,

леят песни без лъжи.

В тях повярай най-смирено.

Истинно шептят без глас

за делата, за мечтите,

за пропуснатия шанс

излетял към висините.

После... смело си прости.

Приеми, не сме безгрешни,

сенките са в нас, уви,

част от същността нелесна.

Страховете, любовта,

тъмнината, светлината,

комбинират без вина

пътят ни към свободата.

Свободата на духа

полет е, но не за всеки,

сливане е тя с мига,

осъзнатост за пътеки.

© Таня Мезева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??