1 jun 2021, 19:23  

Полските макове 

  Poesía » Otra
279 0 1

Полските макове грейнали,

румени ергени влюбени.

Есен ги птици сейнали,

преспи ги зиме кътали.

Скрити, неми, изгубени,

напролет нивите зелнали.

Раснали, раснали буйни,

вързали, цъфнали румени.

Румени ергени влюбени,

в слънцето влюбени, грейнали.

 

© Хари Спасов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??