14 mar 2008, 19:58

Полулегенди-истини почти 

  Poesía
689 0 8
Наричаха ме "Птица-Гнездотворец" -
събирах сламки, пеех и строях.
Вихрушка зла гнездото ми събори.
Оплаквайки го, птицата умря.

Кралица бях със името Магия,
но вещица да стана не можах -
изгубих кралство, без да го открия.
След Птицата, Кралицата умря.

Вълната бях, що миеше нозете ти -
разбивайки се, тръгвах към смъртта.
Кръжаха лешоядите, усетили
разложения мирис на плътта.

Видя ги Бог... и всичко им прощава!
Но не отключва рай за Сатана.
Небесната си обич Нему давам,
на теб - любов на истинска жена.

© Кети Рашева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??