22 jun 2011, 12:13

Полъх 

  Poesía » De amor
424 0 0

Повей вятърът донесе,

приятен повей – на жена.

Сетивата ми разтресе,

изостри моите сетива.

 

Поглед отнякъде засечен –

поглед синьо-небесен…

Погали ме, докосна ме и

тръгна си по своята следа.

 

© Стойко Минчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??