22.06.2011 г., 12:13 ч.

Полъх 

  Поезия » Любовна
418 0 0

Повей вятърът донесе,

приятен повей – на жена.

Сетивата ми разтресе,

изостри моите сетива.

 

Поглед отнякъде засечен –

поглед синьо-небесен…

Погали ме, докосна ме и

тръгна си по своята следа.

 

© Стойко Минчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??