Jun 22, 2011, 12:13 PM

Полъх 

  Poetry » Love
419 0 0

Повей вятърът донесе,

приятен повей – на жена.

Сетивата ми разтресе,

изостри моите сетива.

 

Поглед отнякъде засечен –

поглед синьо-небесен…

Погали ме, докосна ме и

тръгна си по своята следа.

 

© Стойко Минчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??