11 nov 2017, 17:46

Помниш ли 

  Poesía » De amor
436 0 0

Помниш ли как се

запознахме, помниш

ли как се целувахме,

помниш ми първата ми

ласка.

 

Да, помня, помня 

как изглеждаше, 

помня всяка целувка, 

помня уханието ти.

 

Да, аз помня всичко и

винаги ще те помня.

© Надя Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??