Nov 11, 2017, 5:46 PM

Помниш ли 

  Poetry » Love
437 0 0

Помниш ли как се

запознахме, помниш

ли как се целувахме,

помниш ми първата ми

ласка.

 

Да, помня, помня 

как изглеждаше, 

помня всяка целувка, 

помня уханието ти.

 

Да, аз помня всичко и

винаги ще те помня.

© Надя Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??