11.11.2017 г., 17:46 ч.

Помниш ли 

  Поезия » Любовна
434 0 0

Помниш ли как се

запознахме, помниш

ли как се целувахме,

помниш ми първата ми

ласка.

 

Да, помня, помня 

как изглеждаше, 

помня всяка целувка, 

помня уханието ти.

 

Да, аз помня всичко и

винаги ще те помня.

© Надя Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??