29 ene 2011, 11:55

Помниш ли? 

  Poesía
412 0 0

Помниш ли

първия миг,

когато се видяхме

и магията на любовта завладя ни?

Помнишли

гласа ми,

сгряващ душата ти?

Помниш ли

звъна на смеха ми,

който те кара да бъдеш особено щастлив

и сякаш ще полетиш?

Помниш ли

допира на ръцете ми

и тръпката, по тялото полазила те?

Помниш ли

блясъка в очите ми,

сякаш светлината те огрява?

Помниш ли

първата прегръдка и спокойствието,

което те обземаше – сякаш вече си у дома,

защитен от коварството на света?

© СИЛВИЯ ИВАНОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??