Помниш ли
първия миг,
когато се видяхме
и магията на любовта завладя ни?
Помнишли
гласа ми,
сгряващ душата ти?
Помниш ли
звъна на смеха ми,
който те кара да бъдеш особено щастлив
и сякаш ще полетиш?
Помниш ли
допира на ръцете ми
и тръпката, по тялото полазила те?
Помниш ли
блясъка в очите ми,
сякаш светлината те огрява?
Помниш ли
първата прегръдка и спокойствието,
което те обземаше – сякаш вече си у дома,
защитен от коварството на света?
© СИЛВИЯ ИВАНОВА Все права защищены