8 mar 2008, 19:02

"Помниш ли, приятелю?" 

  Poesía
604 0 2

Помниш ли, когато те обичах,

когато казвах ти: „Щастлива съм със теб”,

когато вярвах ти и ти се вричах,

когато тръгна си и всичко ми отне?

 

Помниш ли сълзите мои,

когато каза ми за другата жена?

За нея мислил си, а идвал си при мене,

отне душата ми с една лъжа!

 

Предложи ми приятелство голямо,

нима то съществува в нас сега?

Нима за мене мислиш само

като приятелка добра!

 

Помниш ли, приятелю любими,

оназ раздяла във нощта?

Онез мечти, които подари ми,

разби ги със една лъжа!

© Кристина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??