Помниш ли, когато те обичах,
когато казвах ти: „Щастлива съм със теб”,
когато вярвах ти и ти се вричах,
когато тръгна си и всичко ми отне?
Помниш ли сълзите мои,
когато каза ми за другата жена?
За нея мислил си, а идвал си при мене,
отне душата ми с една лъжа!
Предложи ми приятелство голямо,
нима то съществува в нас сега?
Нима за мене мислиш само
като приятелка добра!
Помниш ли, приятелю любими,
оназ раздяла във нощта?
Онез мечти, които подари ми,
разби ги със една лъжа!
© Кристина Все права защищены
Поздрави от мене!!!