18 jul 2021, 13:36

Помня 

  Poesía » De amor
264 0 0

Още помня някои малки детайли,
които ме убиват и дори понякога тръпки ме побиват.
Например, вкусът от тежката ти цигара, примесен с ментовия ти дъх.
Сладникавият ти парфюм, който усещам на километри от теб.
Тънката ти талия и белите ти крака, изпълнени със синини- големи и не толкова големи.
Тъмното ти матово червило, засъхнало сякаш от дни по устните ти. 
Начинът, по който оцветяваш филтъра на  цигарата си в тъмно лилаво при техния допир .
Замаяното ти изражение, нетрезвото ти поведение. 
Някои биха го определили за крайно безочливо дори провокативно.
Спокойствието, което енергията ти излъчва и разговорите, които в същото време оживено водиш.
Глупави и дълбоки понякога.
Неподредената ти мисъл и сладостта, която изпитвам когато те слушам.
Петното на бузата и брадичката ми от устните ти, небрежно оцветени с червило.
Обичам всяка една малка подробност.

 

© Vaу Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??