27 feb 2011, 15:25

Помня 

  Poesía » De amor
746 0 0
Помня, когато те видях,
сърцето ми лудо заби и аз просто онемях.
Помня, когато ме целуна,
мислех, че това е сбъдната мечта.
И доволна потъвах в океаните на любовта.
Помня начина, по който беше вперил поглед в мен,
по свой начин обичайки ме и от мен силно запленен.
Помня първата ти дума
и последната.
Помня усещането на разбитото сърце
и още усещам топлината на сълзите по своето лице.
Само твоята любов може болката в сърцето ми да изцери.
Но, дори разбито, то пак за теб успява да тупти!

© Елена Борисова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??