14 mar 2007, 23:14

Поне не се преструвам 

  Poesía
481 0 1
Естествено, че имам добродетели.
Красива съм.
А знаеш ли това,
че мога без усилие
да завъртя и твоята глава?
В пръстите е мойта сила -
така ще те гравирам, подредя,
че сто години да се търсиш
обречен си... Провал.
Кога ти свършиха парите?
Не питай мен...
(макар че знам това)
Къде са ти приятелите?
(И тук съм в час -
със вдигната ръка ;) )
Картина странна ти рисувам?!
Ех, обич моя!
Важното е, че не се преструвам!
Помъркай ми,
да мога да заспя ;)

© Шопландия Софийска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Ако можех, щях да ти пиша 60 не 6!!! Браво!
Propuestas
: ??:??