Mar 14, 2007, 11:14 PM

Поне не се преструвам 

  Poetry
479 0 1
Естествено, че имам добродетели.
Красива съм.
А знаеш ли това,
че мога без усилие
да завъртя и твоята глава?
В пръстите е мойта сила -
така ще те гравирам, подредя,
че сто години да се търсиш
обречен си... Провал.
Кога ти свършиха парите?
Не питай мен...
(макар че знам това)
Къде са ти приятелите?
(И тук съм в час -
със вдигната ръка ;) )
Картина странна ти рисувам?!
Ех, обич моя!
Важното е, че не се преструвам!
Помъркай ми,
да мога да заспя ;)

© Шопландия Софийска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Ако можех, щях да ти пиша 60 не 6!!! Браво!
Random works
: ??:??