Помисли, че съм приказка. Не съм.
Жена съм аз. От кръв и плът.
Реална съм, а не измислен сън.
И с песни следвам своя път.
Поиска да надзърнеш в моя свят.
От скука или страст - не знам...
Дано си станал малко по-богат,
пречистен като в светъл храм.
Сега си на подмолния си бряг
и криеш се в неписан стих.
Щастлив и горд бъди. Поне разбрах,
че сила имам. Щом простих.
© Вилдан Сефер Todos los derechos reservados